Translate

7. 10. 2016.

P. Ioannou Flats, Larnaka

Apartmanski smeštaj P. Ioannou Flats nalazi se u centru Larnake, nedaleko od duge peščane plaže i šetališta. U neposrednoj blizini ima mnogo prodavnica i restorana, smeštenih u uskim uličicama, koje izgledaju kao da su nastale bez nekog reda i smisla. U početku mi je Larnaka ličila na lavirint, a tek posle nekoliko dana smo uspeli da se istim putem kojim smo došli do mora, vratimo u apartman :).

Pre svega, bili smo oduševljeni ljubaznošću i uslužnošću domaćina apartmana. Osim što nam je bio na usluzi za svaku sitnicu koja nam je zafalila, oduševio me je malim gestom pažnje na dan dočeka Nove godine, kada nas je uveče u apartmanu čekalo crno vino i torta. Kiprani su zaista sjajni domaćini, ne samo vlasnik apartmana P. Ioannou Flats, već su nam de našli kada je zatrebalo i slučajni prolaznici i prodavci i radnici na aerodromu... Takva iskrena ljubaznost se retko sreće.


U prizemlju zgrade je recepcija, koja je u staklu, pa se lako uočava sa ulice. Apartman u kojem smo boravili nalazio se na prvom spratu. U okviru njega smo imali na raspolaganju kuhinju sa prostranom trpezarijom, odvojenu spavaću sobu, kupatilo i terasu. U trpezariji je bio TV, a takođe nam je bio obezbeđen besplatan bežični Internet. Nameštaj je bio nov, a apartman veoma uredan, čist i lepo održavan. Kuhinja je opremljena frižiderom, ringlama, mikrotalasnom pećnicom, aparatom za kuvanje vode i kompletnim posuđem. Klima uređaj u apartmanu smo koristili za grejanje, jer se temperatura noću spuštala na 5 do 10°C. Preko dana je bilo prijatnih dvadesetak stepeni, što je za kraj decembra i početak januara sjajno za moj ukus :).

Нема коментара:

Постави коментар