Translate

11. 11. 2016.

Apartmani Tas, Zlatibor


Oko pet minuta hoda od pijace i centra Zlatibora, u mirnom naselju, nalazi se apartmanski smeštaj Tas. Ovi apartmani smešteni su u ulici simpatičnog naziva - Ulica Narcisa. Zlatibor se može pohvaliti sa izuzetno mnogo objekata u kojima borave turisti. Pored hotela, postoje brojne vile, apartmani i razne varijante privatnog smeštaja. Za apartmane Tas smo se odlučili pre svega zbog dobre preporuke, a na licu mesta smo se uverili da je ono što ovaj smeštaj izdvaja od ostalih na Zlatiboru visok nivo profesionalnosti i ljubaznost vlasnice, a rekla bih i talenat za bavljenje turizmom.

U ponudi su apartmani različitih veličina. Mi smo bili smešteni u manjem apartmanu na spratu, koji nam je bio sasvim dovoljan. Kuhinja i trpezarija su opremljeni svim potrebnim posuđem i priborom, a spavaća soba je odvojena i ono što je najvažnije, sve je bilo besprekorno čisto. Tog septembra je bilo malo prohladno ali u apartmanu nije bilo zime jer nam je odmah uključeno grejanje. Bežični Internet je odlično funkcionisao.

Enterijer objekta ukrašen je brojnim etno detaljima, pre svega drvenim suvenirima po kojima pamtim Zlatibor još iz najranijeg detinjstva, a tu su i slike, cveće i drugi elementi koji daju toplinu ovom objektu. I u prostranom dvorištu ima interesantnih detalja, kao što su gume koje su neobično oblikovane i koriste se kao saksije za cveće. Ispred kuće i dvorišta je parking.

Još da dodam da su cene vrlo pristupačne i da se razlikuju u sezoni i van sezone, tako da je boravak polovinom septembra bio pun pogodak i zbog temperatura koje su još prijatne i zbog cene koja je tada niža.

Нема коментара:

Постави коментар