Translate

14. 6. 2017.

Restoran Magiko, Sofija


Restoran Magiko je smešten u mirnom okruženju, u blizini Studentskog parka u Sofiji. Na prilazu restoranu prvo što se uočava je velika bašta sa drvenim klupama i stolovima, koja na prvi pogled liči na privatno dvorište. U toplim danima izuzetno prija hladovina lipa i ostalog drveća u bašti. I unutra je prijatno jer je prostor klimatizovan. U unutrašnjosti restorana dominira drveni nameštaj, stolovi sa kariranim nadstoljnjacima i klupe, slične onima u bašti ali ima i drvenih tapaciranih stolica. I enterijer i eksterijer ostavljaju utisak da se radi o restoranu nacionalne kuhinje.

Na meniju su zaista zastupljena jela i pića tipična za Bugarsku, što je ustvari veoma slično našoj nacionalnoj kuhinji. Nisam primetila da nude riblje specijalitete ali zato možete naručiti pečeno prasence, koje se baš tako zove i na bugarskom :). Nisam probala prasence ali pileća supa, kao i jela i salate sa piletinom su izvrsni! Cene su povoljne, posebno ako se odlučite za neki obrok, salatu ili dezert iz dnevnog menija. Usluga je brza i uopšte veoma je prijatan restoran.

Restoran Magiko je otvoren od jutarnjih sati do ponoći. U njemu se mogu organizovati privatna i poslovna okupljanja, a za organizovane posete nude nekoliko vrsta bogatih menija. U neposrednom okruženju ovog restorana nalaze se univerzitetski objekti, kao i sportski kompleks.


Нема коментара:

Постави коментар