Translate

1. 7. 2017.

Hotel Palma, Sarafovo



Iako smo lako pronašli ulicu Komsomolska u Sarafovu, za pronalaženje hotela nam je bila potrebna pomoć meštana, pre svega zbog toga što uglavnom nema brojeva na objektima ali i zbog toga što naziv hotela nije postavljen na upadljivom mestu. Po dolasku nas je sačekala gospođa koja je vlasnik hotela i čim je videla da smo iz Srbije, tražila je da se sporazumevamo na srpsko-bugarskom. To uglavnom funkcioniše dobro ali je ponekad ipak potrebno uključiti engleski.
 
Bili smo smešteni u sobi na drugom spratu koja je bila trokrevetna iako smo uplatili dvokrevetnu sobu. Soba je veoma prostrana, čista i moderno opremljena. Veoma mi se svidelo kako je sređena, sve je savšeno uklopljeno, i dizajn i boje. Odmah smo uključili klima-uređaj jer je bilo veoma sparno. Osim velikih kreveta, ormara i frižidera, na raspolaganju nam je bio flat screen TV sa velikim izborom kanala. U nekim sobama postoje stari TV aparati, virnula sam dok je spremačica čistila :). Wi-Fi signal je bio odličan. Imali smo i terasicu sa dve stolice i stočićem.

Kupatilo je standardno opremljeno. Nije mi se svidelo to što tuš kabina nije zatvorena i što su stavili loš toalet papir. Sve ostalo je bilo u redu. Izgleda da je neki trend u Bugarskoj da se postavljaju ogledala na vratima. Prvi put me je to iznenadilo u Sofiji, kad i u ovoj hotelskoj sobi na kupatilu ogledala duž celih vrata sa obe strane. Ista vrata sa ogledalima nalaze se u prizemlju hotela iza recepcije, mada nisam otkrila kuda vode... 

Iza hotela se nalazi privatan parking koji je uključen u cenu smeštaja, a ta cena je zaista bila veoma povoljna. Dobili smo i flajere sa popustima za dva obližnja restorana. Sve u svemu, hotel Palma je za svaku preporuku.

Нема коментара:

Постави коментар